Дни на отворените врати в Столичната община на 4 и 5 февруари по повод изложбата ЕТЮДИТЕ НА 正规足球竞彩app

 На 4 и 5 февруари всеки желаещ може да разгледа мащабната фотографска експозиция в сградата на ул. ?Московска“ № 33
 

Специална селекция със 160 авторски фотографии на Иван Шишиев гостува в сградата на Столичната община на ул. ?Московска“ № 33. Изложбата ?Етюдите на София“ е една от най-мащабните фотографски експозиции, представяни в столицата. Тя показва архитектурни забележителности на София, моменти от ежедневието ?, спецификата на градската среда.

Красивите фотографии са разположени във входа на сградата, на партера, в деловодството за обслужване на граждани и на първи, втори и трети етаж в Столичната община. За да могат да ги видят повече столичани и гости на града, на 4 и 5 февруари (събота и неделя) вратите на административната сграда ще бъдат отворени за посетители от 10:00 часа до 14:00 часа. Нейният автор – богословът и фотограф Иван Шишиев, създател на популярната страница в социалните мрежи ?Етюд-и-те на София“ – ще разкаже интересни истории от работата си на хроникьор на мигове от живота в откритите пространства на столицата.
 
Изложбата ?Етюдите на София“ ще остане в сградата на Столичната община до септември 2023 г. След това ще обиколи софийски училища, за да срещне учениците с красиви места от София, уловени от обектива на фотографа.  Проектът се реализира с подкрепата на Столичната община в Календара на културните събития на София.
 02.02.2023